fredag, december 29, 2006

"Idén väcktes för ett år sedan när hans fru letade efter en kalender, men fann ingen"

Nej, nu jävlar är jag förbannad igen. Filmkokboken upprepar sig.

Idag sprang jag runt på stan och letade som satan efter en ny almanacka för 2007. Det finns jäklar ingen jag gillar. Sur och irriterad åkte jag hem istället och satt och surade vid köksbordet och knäckte nötter medans Magnus lagade mat. Irriterat kläckte jag då en - återigen - genial idé; man borde göra en Internetsite där man kan skapa sin egen almanacka. Där man kan välja hur den ska se ut, vad den ska innehålla osv. Kunna ladda upp bilder till framsidan, skriva in födelsedagar och lägga in texter här och där, kanske t.o.m synka med Outlook eller något och lägga in alla adresser. Sedan skulle den ha en förtryckt förstasida med kontaktuppgifter till ägaren av almanackan.

En superbra, genialisk och helt enkelt underbar idé!

Skulle väl just tro att någon jävla snubbe redan kommit på denna idé för ett år sedan och redan har sidan i full huggning. Han hade så många beställningar från början att han var tvungen att ta ledigt från sitt vanliga jobb för att hinna med!!!

Nu har han inte tid med fler beställningar men så fort han har det så ska jag beställa en. Ja, just det, inte nog med att jag klagar på honom, jag ska gynna honom också! Jag vill ju också ha en.

När fasiken ska man komma på en bra idé som man får vara först med?! Det ger ju inget att vara tvåa...i och för sig så kan det ju vara bra med konkurrens men man vill ju vara först och störst...

Nu har jag i alla fall bloggat igen. Det är ju bra att man brinner av ibland så att det blir något bloggande av.

Nu ska vi och besöka våra polare som just kommit hem från Thailand där de varit i 6 veckor. Ska bli kul att se alla vackra bilder.

Ha de!

1 kommentar:

Anna K sa...

Sorry, Nika. Inte heller denna gång var du först. Men om du fortsätter kläcka goda ideer så bör du bli först nån gång. Det var en himla bra ide btw. Och eftersom du inte hört talas om den innan du kom på den, så var det ju som att du kom på det lika mycket som snubben. Tycker jag.

Nika on Twitter