tisdag, juni 11, 2013

Semester incoming

Sista arbetsveckan nu. Känns helt galet. Hur i h-vete kan det gått så fort? Redan har jag planer också. Kommer kanske åka på en liten semestertripp norrut igen. Sedan är det sommarfest med hojgänget och så klart bröllop också. Mycket skoj ska jag försöka ha i sommar. Njuta av ledigheten och att jag är bilburen. Att jag kommer och går som jag vill. Känns både tråkigt och kul på samma gång. Splittrat och jobbigt men pirrigt och kul. Ja, jag kan som inte riktigt bestämma mig.

Nu har jag just packat bilen full med saker jag ska köra till återvinningen imorgon. Sedan ska jag ringa och boka biltvätt både in- och utvändigt. Det var behövligt redan innan jag packade den full med skrot. Blir intressant och se om de billiga och bra biltvättsstället jag har blivit tipsad om är så bra som de har sagt.

Idag tvätt och allmänt stök här hemma med planering och betalning av ströräkningar som ramlat in. Gick lite pengar i London. Men det var ju meningen och jag höll mig just inom budget till och med. Bra där.

Nu ska jag äta mina sista ostkrokar. Varför? Ja, ingen som helst aning till varför jag ska äta upp dem. Jag har inte ens varit ute och gått. Men det måste bli ändring på det, mina vänner.

måndag, juni 03, 2013

Londonshopping

Jag orkar inte skriva något långt inlägg om allt jag har köpt. De bästa köpen har ni bara sett påsarna av ännu, och kanske kommer det några foton även på dessa men här nedan är en jättefin börs/kuvertväska som jag köpte på en marknad. Den kostade en del men var så fin att jag var tvungen att ha den. Den har en kedja, som ni kan se, den kan man snurra upp och använda som axelband. Coolt! Den är handgjord och har massa fack. Fack här och fack där och titta, ett fack till!


Sedan vart det fyra vintageväskor från Beyond Retro. Det fanns så sjukt många coola väskor där men jag fick sluta vid fyra... Den första, orangea, väskan är rätt stor, som en bowlingväska nästan. Den är rätt sunkig inuti men så fantastiskt cool och fin så jag var tvungen att ha den. Dessutom var de alla tokbilliga.




Och sedan vart det fyra par byxor och ett par shorts samt en ljusare jeansjacka. Är jättenöjd med alla dessa. Men notera gärna att ett par byxor är röda. Omg.



Och så blev det tygväskor. Det kan man aldrig ha för många av.


Sedan en massa, massa smycken. Fyrtiosex par tror jag. Men de är små ploppar mest...så det räknas ju inte nästan. Ett par nya svarta Converse köpte jag också. Ville gärna ha fler färger men de kostade ändå typ 500 kr så jag köpte bara ett par. I USA kostade de typ 300 så då kunde man ju köpt tre par...

Vad blev det mer? Fyra halsdukar, vad sa jag nu 16 par trosor, tror jag. Smink, nagellack och linnen. Ja, en massa linnen, några enfärgade och några med diverse tryck. Och så övriga kläder så klart. Tröjor, t-shirts och till och med en vit "finblus" från damavdelningen på Mark & Spencer! Så den som skulle gå igenom min väska skulle undra vilken schizofren person som ägde bagaget. Superman-t-shirt, finblusar, 10 pundsväskor och ja, några-fler-punds-väskor.

Men det är ju inte kostnaden som gör saken utan saken i sig. Visst var det coolt att köpa märkesväskor på Bond Street (den historien kanske kommer imorgon), något jag längtat efter länge och nu gjort, men det betyder ju inte att jag inte köper väskor på second-hand butiker också. Det ena utesluter inte det andra.

Ja, hur som helst vill jag tillbaka till London i november. Det tycker jag känns lagom så där. Men det tyckte jag sist också och ingen ville följa med...

Nika on Twitter