onsdag, september 28, 2011

"I remember how you manipulated me, you pushed me around, abused me, erased my memories, fed on me."

Så var fjärde buggtillfället avklarat. Idag var dock min partner "Mr Manipulatör" sjuk, tyvärr, men han följde ändå med (för sådan gentleman är han) och teoretiskt absorberade kunskapen. Och tänka sig att han bemästrar den tekniken lika bra som jag ;) När vi sedan provade de nya snurrarna (på Maxis parkering - medan en trevlig herre berättade för oss hur vi skulle göra [Sic!] på Maxis frukt-, bröd-, mejeri- och glassavdelning) så var han bättre än många andra killar som övat konstant i 1½ timme. Jag rockade ju, så klart, som vanligt. Men det är åh, så kul! Det var kul från första lektionen trots att många sa att man måste ge det tid innan det blir roligt.

Men vi övar ju en del här och där. Även om vi nu har dansat så pass mycket att vi liksom blivit "vana" vid varandra så var det kul att idag känna att man har lärt sig något av all övning och inte bara känner sig som en nybörjare så fort en ny man tar i en! (OMG!)

Finns faktiskt en och annan kille på kursen som är riktigt duktig. De har en jäkla taktkänsla och det är ju det som behövs. Finns den kan man öva upp vilka snurrar som helst, så klart. Finns inte takten, så blir allt knas. Och takt är svårt att öva in. Antingen känner man den eller så känner man den inte.

Men 1½ timme är nästan lite...någon onsdag ska vi stanna kvar och öva efter lektionen. Men det går ju inte när ens partner sitter fullt påklädd, kritvit i ansiktet och har feberfrossa i ett hörn!

Nu blir det att öva nysnurren i veckan och sedan visa vart skåpet ska stå, nästa onsdag. Och vem vet, kanske blir det Ersboda någon fredag framöver....bara kanske.... ;)

Mrs Marionett

Nika on Twitter