måndag, april 18, 2011

"They'll be slapping each other on the back, celebrating the victory."

Sådär ja. Då har man slagit ett rekord då. Minus 10,5 sedan förra invägningen. Det är ju rätt nice på 5 veckor så där. Inte fy skam!

Vad gör då en tjockis?! Firar med middag så klart! Sitter i soffan och myser medan min tillfälliga hemmaman lagar en mysig middag med pesto-kyckling med tomater och Barillo no 1-pasta! Ja, jag vet. Helt fel att fira med mat. Men nu är det så. Tydligen fungerar det jag gör (än så länge). Men satan vad gott det ska bli!

tisdag, april 12, 2011

"Marshall, I should feel tremors of psych-itude rock my body like a seizure."

So T minus 69 days to launch! Då åker vi till USA, baby! Nu är resan bokad. I'm psyched!

Vi åker ned till Stockholm lördagen den 18 juni och spenderar en natt på Rest and Fly. Sedan åker vi till New York, baby, söndagen den 19 juni kl 09:40. Så satans jävla spännande detta kommer att bli, det är helt sjukt! Roadtrip ftw! Vad kommer att hända?! Vad kommer vi få uppleva?!

Annars så är det också T minus 2 days, 21 hours and 22 minutes tills klinikfesten på fredag! I'm psyched! Ska också bli riktigt kul. Många från jobbet som ska dit men det blir ju också roligt att träffa alla andra arbetskamrater som man inte pratar så mycket med varje dag. Vi ska till och med förfesta men vi får väl se hur mycket sådant det blir för mig som inte kan dricka så mycket längre (Yay!).

Annars har vi just nu ett litet test på jobbet. Vi är två lag som börjar klockan 07:00 för att se om vi kan jobba undan lite jobb som har högat på sig. Det är jobbigt att börja sju på morgonen men samtidigt får man jäkla mycket mer gjort den första timmen än vad man får på en extra timme på eftermiddagen. Jag tycker att det är rätt roligt att varannan vecka få se någon som är ändå tröttare än jag på morgonen. Det är uppfriskande att inte vara tröttast. Men det är klart, jag måste ju ge Kahls på NUS lite cred också - morgonkaffet är viktigt för att orka den första timmen till morgonfikat.

Nika on Twitter