torsdag, juni 29, 2006

Bio

Idag var vi och såg Mission Impossible III. Den var helt ok, faktiskt till och med bra. Tompan är ju tompan även om han nu är med i en sekt....

Problemet med Filmstaden är ju att det är så förbannat kallt i salongen. Skitbra att de har AC där men wtf det är ju kallt! Jag fick låna Magnus skjorta så han fick frysa ett tag.

Annars har väl dagen gått rätt fort, fast det brukar dagar göra om man stiger upp vid tre på eftermiddagen. Jag måste skärpa mig och stiga upp tidigare ifall jag inte vill att semestern ska flyga iväg.

Imorgon ska jag köpa sprayfärg för vi ska göra klart banderollen vi ska ha på Umeå Pride. Det är ju F! gänget som ska gå i paraden och visa vår sympati. Sedan är det fest på Scharinska villan efter det. PARTY! Vi ses där!

tisdag, juni 27, 2006

Sommarshopping!

Idag har jag och min kompis Malin varit och sommarshoppat hela jäkla dagen. Vi startade 10.00 med Obs-affärerna, sedan vart det M-klädhuset och Skokanonen följt av lunch på Café Viktoria, tror jag det heter, vid Jysk. Sedan åkte vi iväg till Överskottsbolaget och stan för att avsluta med Strömpilen och fika! Vilken dag! Det resulterade i ett par jeans, en tröja, en väska, tugummi, sockar, skor, nagellacksborttagning, kroppspeeling och raklödder! Hm, undra hur mycket pengar jag spenderade egentligen - men vad fan det är ju sommar!

Nu på kvällen hade jag F! möte, nu drar det igång med valkampanj och planering för utdelning av valsedlar mm, mm. Usch så mycket jobb. Det är ju roligt men samtidigt väldigt mycket för oss att greppa över. Men vi ska nog klara det. Vi klarar ju allt annat!

Ja, nu är nog Lasse snart på Jamaica också. God damn it vad tur han har som fått det sommarjobbet - på Ericsson på Jamica - jag tror nog att många civilekonomer skulle kunna tänka sig att byta med honom. Jag hoppas att det går bra för honom i alla fall så att han blir erbjuden jobb där, fast det tror jag nog att han kommer att bli.

Morsan är sjuk förresten, hon har lunginflammation - IGEN! Nu ska hon få lunginflammationsvaccin äntligen, hon verkar ju behöva det. Hon ska sluta röka också efter semestern säger hon. Hon ska sluta cold-turkey utan plåster och annat tjafs som hon säger. Vi får väl se hur det går. Jag tycker ju att det är riktigt bra att hon ska sluta, det borde jag också göra, men jag tror inte att jag försöker utan plåster. Inte tuggummin men plåser som man kan trappa ned på ett bra sätt. Jag ska sluta...snart....

Kanske ska jag och Malin på antikrunda imorgon runt om i Umeå, jag vet inte om det blir av, bästa att jag ringer henne och frågar. Jag är sugen men jag vill inte åka iväg så tidigt som vi gjorde idag - 10.00!!! Jag somnade halv fem så jag fick inte sova så mycket.

Nej, nu ska jag lugna ned mig och chilla i soffan lite innan jag ska sova.

fredag, juni 23, 2006

Poker, middag och SciFi

Jahapp, så var middagsbjudningen över. Det blev wok med nudlar och en massa god Sesamolja. Gästerna var mycket nöjda och kunde knappt gå efter middagen för de var så mätta. Glassen vi åt till efterrätt är förbaskat god - Mascarponi - mycket smaskigt!

Jag spelade förresten en Sit and Go pokerturnering och kom trea! Jaja, det var bara 10 personer som spelade men ändå! Jag vann hela $4 dvs +$2 eftersom turneringen kostar $2 att vara med i. Men det är så jävla roligt att spela turneringar. Det är mycket roligare än cash-game tycker jag. Man får spela mycket mer för sina $2 och dessutom är det större chans att vinna tycker jag. Det blir nog osunt många turneringar tror jag under resten av min semester.

Vi började se en ny SciFi-serie nu mitt i natten. Den heter "Odyssey 5" och var väl rätt ok. Den handlar om en gäng astronauter som blir tillbakaskickade 5 år i tiden för att hjälpa till att rädda jorden. Verkligen SciFi alltså! Loving it!

Nu är det rätt sent och kanske ska man gå och lägga sig så man kan stiga upp i någolunda tid och se fler avsnitt av Odyssey 5. Vad annars vill man göra på sin semester? Förutom att spela poker så klart!

God natt och sov så gott!

tisdag, juni 20, 2006

Blogg, fotboll och middag

Den första dagen av bloggande är snart slut. Inte har jag fått ur mig mycket vettigt denna första dag, det kan jag inte påstå. Förhoppningsvis blir det bättre. Det brukar dagligen finnas saker som jag irriterar mig på så något ska jag nog kunna berätta för er.

Elins födelsedag är också snart slut. Det blev tårta och fika och senare pop-corn och fotboll. Jag brukar verkligen aldrig se på fotboll men allt blir ju roligare när man är med folk som tycker om det. Inte för att jag var så engagerad i matchen men det är ju kul för Sverige när det går bra.

Brorsan och familjen kommer till oss på middag på torsdag, vi har nog bestämt oss för att göra min berömda wok till dem. Ja, ok, det blir inte riktigt min berömda wok eftersom den inte ryms i woken åt alla så jag får servera nudlarna bredvid. Men jag lovar att det kommer att bli gott ändå!

Nu ska jag surfa lite, glo på tv och sedan är det sängen inför min tredje semesterdag imorgon.

Dagens favvolåt: Pink - Who knew
Album: I'm not dead, 2006

Ok, here it goes...

Jaha, då är man här då, kanske fastnar man i bloggträsket. Vi får se! Det känns i alla fall roligt att börja.

Nu ska jag snart käka middag och sedan ska vi till min bror och hälsa på för hans yngsta dotter fyller 14 år idag! Tänk när man var 14 år...

Jag har semester förresten, lite väl tidigt kanske med tanke på regnvädret som det har varit idag men jag hoppas att vädret tar sig. Men å andra sidan så gör det inte så jättemycket att det är pissigt väder, då kan man sitta hemma i soffan och dega och titta på film utan att ha dåligt samvete.

Nika on Twitter